Onkruidbestrijding met heet water


De heetwatermethode van Weedplus rekent snel en effectief af met onkruid, mossen en groene aanslag. Dat is te danken aan de hoge warmtedichtheid, waardoor de warmte snel in het ongewenste kruid doordringt. 'Vanuit het blad en de stengels trekt de hitte verder naar de wortels, waardoor nieuwe uitloop beperkt wordt.

 


Het blijkt in veel gevallen de meest efficiŽnte alternatieve methode; het geeft zeer goede resultaten met relatief weinig behandelingen. En uit onderzoek door universiteiten is gebleken dat onkruid bestrijden met heet water de meest effectieve en milieuvriendelijke manier is.


Voor de behandeling

Tijdens de behandeling

Na 2 dagen van de behandeling


Door slechts 4 behandelingen per jaar het oppervlak te laten behandelen realiseert u het meest efficiŽnte resultaat tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding (met hetelucht/branden zijn er 8 behandelingen nodig voor hetzelfde effect). Weedplus heeft nog een bijkomend voordeel; er is geen opspattend vuil als gevolg van hogedrukwater, waardoor er tot aan de gevel schadevrij gewerkt kan worden zonder deze te vervuilen.


Wilt u weten wat de onkruidbestrijdingsmogelijkheden voor uw voor- en/of achtertuin zijn? Neem dan contact met mij op.


Telefoon: 06 - 46 03 84 49                                             E-mail: info@mark-bastiaanssen.nl